Over mij

Woonachtig in ’t Gooi met als passie vogelfotografie. Roelof begon met het fotograferen van landschappen en macrofotografie. Uiteindelijk blijkt zijn passie toch te liggen in het fotograferen van vogels, die hij zo mooi mogelijk in hun natuurlijke omgeving en als het even kan met actie in beeld probeert te brengen. Hij gaat vrijwel altijd projectmatig te werk. Dit betekent dat hij een onderwerp kiest, en daarna het maximale er probeert uit te halen.

Beelden worden gebruikt in magazines en websites w.o. Vogelbescherming, Roots etc. Indien u interesse heeft in beeld kunt u contact met mij op nemen. Ook worden mijn beelden verkocht door het grootste stock agency van Nederland: BuitenBeeld

 

Highlights

In de afgelopen jaren zijn er regelmatig een aantal beelden in de prijzen gevallen bij nationale en internationale fotocompetities. Zo won hij de Roots fotowedstrijd in 2010 en in 2019, maar ook viel hij in de prijzen bij de Bird Photographer Of The Year (BPOTY), Namur photo festival, Groene Camera, Vogelwarte CH, Argus en Lowland. Hieronder een overzicht.

Roots Natuurfotowedstrijd – 2019

Overall winner 2019

Bird Photographer of the Year (BPOTY) – 2018

Best portrait – Silver Award

Bird Photographer of the Year (BPOTY) – 2018

Birds in flight – Bronze Award

Lowland photo festival – 2018

Winner portfolio

 

Column 3 Value 14